Štartuje druhý ročník projektu DETI NA HOKEJ

07.09.2016 12:42

Už túto sobotu, 10. septembra, o 14-tej hodine odštartuje na zimnom štadióne v Senici druhý ročník úspešného projektu Deti na hokej. Tak ako aj v minulej sezóne je cieľom tohto projektu prinášať deťom radosť a zábavu prostredníctvom pohybu a zaujímavých aktivít zameraných na spoznávanie ľadového hokeja.

V uplynulej sezóne sa podujatie Deti na hokej uskutočnilo v 23 hokejových kluboch. Spolu 2571 detí si prišlo po svoj malý kúsok radosti a odnieslo domov bohaté zážitky a nadšenie z pohybu. Z tohto počtu sa na prvý tréning po podujatí dostavilo 301 účastníkov. Do novej sezóny si SZĽH kladie samozrejme vyššie ciele.

Začiatkom augusta sme si položili nové ciele pre ďalší ročník projektu. Jedným z nich bolo dostať toto podujatie minimálne do tridsiatich klubov na Slovensku. Ani sme netušili, že tento cieľ splníme hravo už v prvom septembrovom týždni. Dnes máme do podujatia prihlásených 37 hokejových klubov. Niektorí budú organizovať podujatie po prvý krát, iní si úspešnú akciu túžia zopakovať. Na spoluprácu so všetkými sa veľmi tešíme,“ uviedla manažérka podujatia Diana Kosová.

Program druhého ročníka projektu Deti na hokej nájdete na stránke www.detinahokej.sk alebo si ho môžete stiahnuť tu.