Gooolyho misia na východe Slovenska úspšná

13.12.2015 18:34

V uplynulých dvoch víkendoch sa podujatie Deti na hokej presunulo na východ Slovenska. V nedeľu 6. decembra zavítal vĺčik Goooly na zimný štadión do Humenného. Aby mu v taký krásny dátum nebolo samému smutno, spoločne s ním prišiel do Humenného aj Mikuláš, ktorý okrem radosti a veselosti priniesol malým športujúcim nadšencom plné vrece sladkostí. O zábavu a darčeky nebola núdza a tak sa zo všetkého kúsok ušlo každému z 99 športujúcich detí.

Medzi malých adeptov hokeja v Humennom zavítal s Gooolym aj Mikuláš, samozrejme so sladkosťami, foto Katka Ferencová

O týždeň neskôr, v sobotu 12. decembra si to Goooly namieril o čosi južnejšie do susedných Michaloviec. Na deti sa už veľmi tešil, veď už mu od nedele bolo samému naozaj dlho. Ako sme mohli vidieť, tak radosť bola obojstranná. Ešteže mal vĺčik pri sebe pomocníka lišiaka, maskota miestneho klubu HK Mládež Michalovce. Obaja sa veru počas celého podujatia mali, čo obracať, aby sa stihli odfotiť so všetkými zo 128 účastníkov.

V Michalovciach mal vĺčik Goooly pomocníka lišiačika - maskota domácich prvoligistov, pri 128 deťúrencoch sa mali čo obracať, foto Štefan Madarás

„V celku rýchlym tempom sa blížime už k prvej tisícke zúčastnených detí. Veríme, že si z podujatia odnášajú pozitívne skúsenosti, a že sa radi na zimný štadión opäť vrátia. To je cieľom nás všetkých, či už Slovenského zväzu ľadového hokeja, ako aj predstaviteľov hokejových klubov. Za ich spoluprácu, pri organizácií podujatí im veľmi pekne ďakujeme,"  tlmočila radosť i uznanie Mgr. Diana Kosová, manažérka SZĽH pre náborovú činnosť.